^Fel

MH 5. Bocskai István Lövészdandár

Becsület • Bátorság • Helytállás

„Katonáink felkészültek!”

Látványos mozzanattal ért véget a Brave Warrior 2017 gyakorlat. „Láthattuk ma is katonáink helytállását, akik bizonyították, hogy az összetett, speciális kihívásoknak is meg tudnak felelni” – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter a Brave Warrior 2017 nevű gyakorlat bemutatónapján, július 20-án, csütörtökön a nullaponti lőtéren.

Bővebben...

Harc a hegyek lábánál

A „Brave Warrior 2017” gyakorlaton július közepén közös harcászati feladatokban vett részt nyolc NATO-tagország katonája.

Bővebben...

Nagyszabású gyakorlat a Bakonyban

Nyolc NATO-tagország részvételével július 8-án, Veszprém közelében megkezdődött a Brave Warrior 2017 elnevezésű többnemzeti gyakorlat.

Bővebben...

Táborozó diákok a Zrínyi Laktanyában

Különleges honvédelmi bennlakásos tábort szervezett a honvédség iránt érdeklődő diákok részére a MH 5. Bocskai István Lövészdandár június 3-7. között. A résztvevő általános és középiskolásokat a katonaélet alapjaival ismertették meg a hódmezővásárhelyi kiképzők.

Bővebben...

„Bátor Harcosok” a Bakonyban

Nyolc nemzet katonái vesznek részt a „BRAVE WARRIOR 2017” magyar vezetésű többnemzeti gyakorlaton, amelyen hazánkat a más alakulatoktól érkezőkkel kiegészülve az MH 5. Bocskai István Lövészdandár képviseli.

Bővebben...

 

Pályázat

Copyright © 2013. bocskaidandar.hu