^Fel

MH 5. Bocskai István Lövészdandár

Becsület • Bátorság • Helytállás

Együttműködési megállapodást kötöttek

Együttműködési megállapodást kötött az MH Egészségügyi Központ és a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ január 17-én, szerdán Hódmezővásárhelyen.

Bővebben...

A doni hősökre emlékeztek

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város és az MH 5. Bocskai István Lövészdandár közös megemlékezést tartott a Don-kanyarban elesett hősi halottak tiszteletére, január 12-én.

Bővebben...

Adventi koncert, először Miskolcon

Az évad, és az adventi időszak zárásaként először került sor arra, hogy az MH 5. Bocskai István Lövészdandár Debrecen Helyőrségi Zenekara adventi koncert adott Miskolc városában. Ezzel a hangversennyel kívánt adózni az alakulat Miskolcnak, a város lakóinak és egész Borsod-Abaúj Zemplén megyének.

Bővebben...

75 éve Donnál

A 75 évvel ezelőtti doni katasztrófa áldozataira emlékeztek a debreceni Hősök Temetőjében. A megemlékezésen Dr. Lippai Péter ezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnokhelyettese mondott ünnepi beszédet.

Bővebben...

Az ünnepek alatt is védik a határt

A Csongrád megyei határszakaszon szolgáló katonáknak adott át ajándékot karácsony alkalmából Bátor Ferenc alezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár megbízott parancsnokhelyettese és Gombos Sándor törzszászlós, a 3. Bercsényi Miklós lövészzászlóalj vezénylőzászlósa.

Bővebben...

Adventi koncert Nyíregyházán

Az egykori híres katonavárost, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyét, Nyíregyházát is megörvendeztette adventi koncertjével az MH 5. Bocskai István Lövészdandár Debrecen Helyőrségi Zenekara. A zsúfolásig megtelt Váci Mihály Kulturális Központban igazi ünnepi hangulatot teremtett a Csokonai- és nívódíjas zenekar.

Bővebben...

Copyright © 2013. bocskaidandar.hu