^Fel

MH 5. Bocskai István Lövészdandár

Becsület • Bátorság • Helytállás

A Hősök napjára emlékezve

A háborúkban életüket feláldozó hősi halottakra emlékeztek Debrecenben és Hódmezővásárhelyen a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár katonái.

Bővebben...

Katonai bemutató Szegeden

A Szeged Napja rendezvénysorozat részeként május végén technikai bemutatóval várta az érdeklődőket a Roosevelt téren az MH 5. Bocskai István Lövészdandár.

Bővebben...

Vasúti szállítás Németországba

Vagonírozáson vettek részt a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár katonái, amelyhez a hódmezővásárhelyi vasúti rakodót használták.

Bővebben...

Zarándoklaton járt a vásárhelyi katonazenekar

Május végén tartották az 59. Nemzetközi Katonai Zarándoklatot a franciaországi Lourdes-ban. A rendezvényen részt vett az MH 5. Bocskai István Lövészdandár Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekara is.

Bővebben...

Új esély a fiataloknak

Magyarországon egyedülálló együttműködést kötött a Debreceni Javítóintézet az MH 5. Bocskai István Lövészdandárral és a Kenézy Gyula Kórházzal. A javítóintézetből kikerült fiataloknak életpályamodellt kínálnak a honvédségnél és az egészségügyben, így segítve a társadalomba való visszailleszkedésüket.

Bővebben...

Ünnepségek a Bocskai-dandárnál

A Honvédelem Napja alkalmából ünnepi állománygyűlést és sorakozót tartottak az MH 5. Bocskai István Lövészdandár helyőrségeiben.

Bővebben...

 

Pályázat

Copyright © 2013. bocskaidandar.hu