^Fel

MH 5. Bocskai István Lövészdandár

Becsület • Bátorság • Helytállás

Évértékelés a Bocskai-dandárnál

Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartott március 22-én Dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka Hódmezővásárhelyen.

Bővebben...

Egészségügyi szakharcászat

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár Egészségügyi Központjának debreceni és hajdúhadházi helyőrségeiben szolgálatot teljesítő katonái szakharcászati gyakorlatokon vettek részt márciusban.

Bővebben...

„Az utolsó töltényig”

Látványos kiállítás nyílt március elején az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hajdúhadházi Vay Adám Kiképzőbázisán.

Bővebben...

Hagyományőrző huszárok Hódmezővásárhelyen

Március második hetében a huszárság történetéről hallhattak előadást az érdeklődők a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A rendhagyó történelemórának is beillő program apropója a művelődési központban, 2017. március 1-17. között látogatható huszárruha kiállítás.

Bővebben...

Képzőművészkör alakult Debrecenben

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Debreceni Szervezetének tízedik szekciójaként az MH 5. Bocskai István Lövészdandár katonaalkotóiból február végén megalakult a Mednyánszky-kör.

Bővebben...

Nőnap a Bocskai-dandárnál

Nemzetközi nőnap alkalmából rendeztek ünnepi műsorokat az MH 5. Bocskai István Lövészdandár helyőrségeiben szolgáló és dolgozó katona- és közalkalmazott hölgyeknek.

Bővebben...

Futónap a Bocskai-dandárnál

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni és hódmezővásárhelyi katonái is csatlakoztak a Nemzetközi Katonai Sporttanács futónapjához február 17-én.

Bővebben...

 

Pályázat

Copyright © 2013. bocskaidandar.hu